PandoraGunz

problem i have

Go down

problem i have

Post  nickuhwush on Fri May 28, 2010 12:49 am

i was bored so i decided i was guna screw around with gunz sfx
i decided to change the explosions of a nade to eyeballs
anyway i messed up a bit and one eyeball always came out with a box around it
not sure why tho... heres a screenie
avatar
nickuhwush

Posts : 25
Join date : 2010-05-23
Age : 24
Location : Las Vegas

View user profile

Back to top Go down

Re: problem i have

Post  ALiCE〤Aka on Fri May 28, 2010 2:08 am

The alpha layer.
Check your channels.


There should be a layer named "Alpha 1".
On this layer, it should match the overall image you used for the dds(it is dds for nade efx, rite?)
But, it has to be in black and white.

White -> Whatever you want to show.
Black -> Shows nothing in game.
Gray -> Transparent.


If there is no alpha layer, MAKE ONE.

ALiCE〤Aka

Posts : 153
Join date : 2010-05-24

View user profile

Back to top Go down

Re: problem i have

Post  nickuhwush on Fri May 28, 2010 2:12 am

ahh sounds good
ill try it....
thank you :3
avatar
nickuhwush

Posts : 25
Join date : 2010-05-23
Age : 24
Location : Las Vegas

View user profile

Back to top Go down

Re: problem i have

Post  ALiCE〤Aka on Fri May 28, 2010 5:45 am

Sorry, the gray is supposed to say "semi-transparent".
Mis-use of definition.

ALiCE〤Aka

Posts : 153
Join date : 2010-05-24

View user profile

Back to top Go down

Re: problem i have

Post  figroll on Fri May 28, 2010 11:25 am

Thought u didn't help people Razz

Many thanks for helping him out though Very Happy

_________________
avatar
figroll
Admin

Posts : 392
Join date : 2010-04-18
Age : 27
Location : Nord Iron

View user profile http://www.google.com

Back to top Go down

Re: problem i have

Post  ALiCE〤Aka on Fri May 28, 2010 11:29 am

The first time I edited mrs, it was sfx.mrs
I spent 12 hours making up an anime-style sfx.
After all that.
I tested it. OH GOD IT HAS BLACK BG BEHIND IT.
I ran around asking for help for abt an hour.
Finally some guy told me, "check your alpha layer, dds suppose to use em".
And I table-palmed and corrected everything for the next 3 hours.


Ofc I have to help people doing this.

ALiCE〤Aka

Posts : 153
Join date : 2010-05-24

View user profile

Back to top Go down

Re: problem i have

Post  Polaris on Fri May 28, 2010 12:34 pm

Ah, that's what yu were talking about haha:P
It looks better than I thought :3
avatar
Polaris

Posts : 52
Join date : 2010-04-19

View user profile

Back to top Go down

Re: problem i have

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum